Ορφανος Γιαννης
kawasaki zx12r Ορφανος Γιαννης service moto1
2Ορφανος Γιαννης Xt550 Yamaha.png
Ορφανος Γιαννης zx1200 Kawasaki_

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Βασισμένοι στις γνώσεις μας στον τομέα της μηχανολογίας από το Μ.Ε.Κ, και με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο εργασίας, ξεκινήσαμε τη δική μας επιχείρηση το 2008 στην περιοχή της Αθήνας, στη διεύθυνση Βουλιαγμένης 98. Το 2010, μεταφερθήκαμε στη νέα μας διεύθυνση, επίσης στην Αθήνα, στη διεύθυνση Καρπού 4-6-8, όπου εδρεύουμε ακόμα και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής πορείας, δημιουργήσαμε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας και επικοινωνίας. Έχουμε αναπτύξει την ικανότητά μας να προσαρμόζουμε και να αξιολογούμε τις ανάγκες σας με σκοπό την εξυπηρέτησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στον ελάχιστο χρόνο.

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης μας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής, ελέγχου και διάγνωσης για κάθε μοτοσυκλέτα και scooter

Με αποφασιστικότητα και αξιοπιστία, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες που εξασφαλίζουν τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά για εσάς.

Συνεχίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, παρακολουθώντας την εξέλιξη στον τομέα της μοτοσυκλέτας και των scooter. Στοχεύουμε στην γρήγορη εξυπηρέτησή σας, βρίσκοντας την καλύτερη λύση, με στόχο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

2020

Pandora alarm systems

Προστατεύοντας τη Συναρπαστική Εμπειρία της Μοτοσυκλέτας

Το 2020 σημάδεψε την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με την κορυφαία εταιρία Pandora, η οποία εξειδικεύεται στα πιο προηγμένα συστήματα συναγερμού για μοτοσυκλέτες. Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η προστασία της μοτοσυκλέτας σας, προσφέροντας συγχρόνως μια εμπειρία οδήγησης που ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας.

Στον πυρήνα της ασυναγώνιστης ασφάλειας των προϊόντων της Pandora βρίσκονται έμπειροι μηχανικοί που αναζητούν συνεχώς την αρτιότερη λύση. Χρησιμοποιώντας κορυφαία ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τεχνολογίες, δημιουργούν συστήματα ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η δέσμευση της Pandora είναι να καινοτομεί διαρκώς, προσφέροντας στους αναβάτες όχι μόνο 100% ασφάλεια, αλλά και άνεση και διαισθητικό έλεγχο κατά τη διάρκεια κάθε οδήγησης.

Ανακαλύψτε τη μελλοντική τεχνολογία που αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από την αξεπέραστη ασφάλεια των μοτοσυκλετών σας. Ενωθείτε μαζί μας στον δρόμο προς μια ακόμα συναρπαστικότερη και ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης.

pandora moto logo
pandora_moto_evo-removebg-preview